Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Docent Communication and Multimedia Design

De Faculteit Techniek zoekt ten behoeve van het instituut Informatica Communicatie Academie voor de campus in Arnhem zo spoedig mogelijk een

Docent Communication and Multimedia Design  (2 FTE)

‘’ In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

De Informatica Communicatie Academie (ICA) is een kennisinstituut binnen de HAN. ICA leidt studenten op om te voldoen aan de grote vraag naar communicatief vaardige ICT-professionals en ICT-vaardige communicatieprofessionals. ICA heeft gekozen voor een platte organisatiestructuur met profiel coördinatoren waarin professionals veel ruimte krijgen en alles draait om de interactie tussen studenten en docenten. Binnen ICA richten we ons op HBO ICT en HBO Creative Technologies. Vanuit HBO ICT worden de voormalige opleidingen Informatica, Technische Informatica en Business IT & Management aangeboden en vanuit HBO ICT de opleiding Communication & Multimedia Design. Voor deze laatste opleiding zoeken wij collega’s.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt colleges en workshops voor studenten zowel in de propedeuse als in de hoofdfase. U draagt bij aan de ontwikkeling van het onderwijs en aan de vormgeving en uitvoering van het beleid. U begeleidt studenten in projectgroepen en studenten die een stage- of afstudeeropdracht uitvoeren in het bedrijfsleven.

Wat zijn uw kwaliteiten?
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar twee verschillende profielen. Hieronder vindt u per profiel een omschrijving.

Profiel 1
U hebt een universitaire opleiding, hbo-masteropleiding of 1e graads lerarenopleiding. U bent breed georiënteerd en heeft ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied Creative Technologies. Daarnaast heeft u hart voor het onderwijs en u vindt het leuk om met jonge volwassenen om te gaan.
U beschikt over een enthousiaste werkhouding, bent een teamspeler, opbouwend kritisch en u heeft enkele jaren bedrijfsmatige ervaring binnen een creatieve / communicatieve organisatie. Onderwijskundige ervaring is uiteraard een pré. U weet jonge studenten te motiveren en te stimuleren en heeft ervaring met student coaching.
U beschikt over een ondernemende houding en onderzoeksvaardigheden en leert de studenten een eigen ontwerp op te zetten. U laat de ontwikkeling van de content onderzoeken ten behoeve van communicatiecampagnes, gebruikerscontexten en bijbehorende media-technologie. Vervolgens wordt in multidisciplinaire teams multimedia campagnes ontwikkeld en uitgevoerd in print, audiovisueel materiaal, online en/of interactieve producten. U heeft ervaring met zowel de communicatie als de designkant van het vakgebied.

U bent bekend met verschillende platforms voor interactieve media en heeft ervaring met diverse ontwikkelmethoden en technieken. U heeft kennis van designprincipes en actuele ontwerpprogramma’s. Kennis van en affiniteit met Adobe Animate, After Effects, Adobe Premiere Pro, HTML5 & CSS3, Cinema 4D, Photoshop, Indesign, Illustrator is een pré.

U heeft visie en een verfrissende kijk op uw vakgebied. U bent creatief en ondernemend en beschikt over uitstekende didactische, sociale en communicatieve vaardigheden. Omdat van hogeschooldocenten tevens verwacht wordt dat zij onderzoek verrichten, is affiniteit met en/of ervaring in het uitvoeren van onderzoek een pré. Daarnaast heeft u goede contacten met het werkveld.

Profiel 2
U hebt een universitaire opleiding, hbo-masteropleiding, een 1e graads lerarenopleiding of aantoonbare, gedegen werkervaring van een aantal jaren in de Creatieve Industrie. U beschikt over een enthousiaste werkhouding en bent op de hoogte van de verschillende platforms voor interactieve media en heeft hiermee in de praktijk gewerkt. Daarnaast kunt u het realisatieproces van digitale communicatie plaatsen in een bedrijfskundige context.

U beschikt daarom over gedegen inzicht in het vakgebied van Creative Technology en bent in staat om studenten het brede spectrum, inclusief ontwikkel- en onderzoeksmethodes, van conceptontwikkeling tot realisatie te leren en ze daarbij in hun rol als Media Manager c.q. Business Innovator te laten groeien. 

U heeft kennis van designprincipes, prototyping, design thinking en actuele ontwerpprogramma’s. Kennis van, en affiniteit met het pakket Adobe Creative Suite is geen pré, maar heeft wel de voorkeur. Omdat van hogeschooldocenten tevens verwacht wordt dat zij onderzoek verrichten, is affiniteit met en/of ervaring in het uitvoeren van onderzoek een pré.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar. Afhankelijk van uw functioneren en de ontwikkelingen binnen de organisatie, is verlenging mogelijk. Het bruto maandsalaris bedraagt als Docent niveau 2, maximaal 3.994,25 (cao-hbo schaal 10) en maximaal, als Docent niveau 1, € 4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over het eerste profiel kunt u een mail sturen naar Cindy.vermeulen@han.nl. Als u uw telefoonnummer vermeldt, neemt zij contact met u op. Als u meer informatie wilt met betrekking tot het tweede profiel dan kunt u contact opnemen met de heer T. Lecomte, T 06 81 30 82 24.

Van 15 juli tot 21 augustus is zij in verband met vakantie niet bereikbaar voor vragen.

Heeft u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. Reageren op deze vacature kan tot en met 20 augustus. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, Secretaresse HR, T 06 55 24 06 83 (zij is van 14 juli tot 14 augustus niet bereikbaar). De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 25 augustus.

We bieden ook ruimte voor docenten die voor een half jaar volledig of gedeeltelijk willen ervaren of deze functie iets voor hen is.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Heeft u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en heeft u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.
 

 


 

 

Referentienummer:
FT ICA
Sluitingsdatum:
21-08-2017
Startdatum:
04-07-2017
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Letty Kuipers
tel.: +31 0655240683
Terug naar boven