Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Service Bedrijf

Medewerker Servicedesk ICT

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van het Service Bedrijf, Service Unit ICT, voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

Medewerker Servicedesk ICT 1 fte   

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

De Service Unit ICT maakt deel uit van het Service Bedrijf van de HAN. De Service Unit verzorgt en ontwikkelt ICT-diensten ten behoeve van het onderwijs, het onderzoek en de ondersteunende processen van de HAN. In de HAN-brede ServiceDesk werkt ICT samen met de Service Unit Facilitaire Zaken.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verleent eerstelijns ondersteuning van de applicaties. Dit houdt in dat u klantvragen over het gebruik van de applicaties afhandelt van docenten, medewerkers studentzaken en studenten. U adviseert de gebruikers en registreert, classificeert en handelt meldingen af. Indien nodig stuurt u meldingen door en bewaakt u vervolgens de voortgang. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het afhandelen van reserveringsaanvragen en zorgt u de planning hiervoor. Tot slot wordt u ingezet bij het testen van nieuwe of aangepaste functionaliteit(en) in onze applicaties.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een HBO-werk en denkniveau en beschikt over een afgeronde opleiding op MBO 4 op ICT gebied. U maakt zich nieuwe en complexe ICT-programma’s snel eigen en hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde administratieve processen. Ook hebt u ervaring met het aannemen van en actie ondernemen op klantvragen. Uw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. U bent flexibel, accuraat en stressbestendig en hebt een klantgerichte en proactieve werkhouding. Tot slot bent u een teamspeler, maar kunt u ook zelfstandig werken. U bent woonachtig in de omgeving Arnhem en Nijmegen. Kennis en ervaring met TopDesk is een pré.

Wat bieden wij u?
Een afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling is tijdelijk en vindt plaats voor een jaar. U wordt aangesteld in de functie Medewerker Frontoffice niveau 3. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.588,73 (cao hbo schaal 6) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer R. Aguilera,  T 06 33 99 07 11.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 21 augustus 2017 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Aguilera. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 35 of 36.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HANatWork, T 026 369 16 71.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ’Vacatures’ om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

 

Afdrukken Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.
Referentienummer:
SB FAZ
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
20-08-2017
Startdatum:
01-09-2017
Locatie:
Nijmegen
Terug naar boven