Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij

(aankomend) Docent Verpleegkunde

De Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (GGM) zoekt ten behoeve van het Instituut Verpleegkundige Studies (IVS) voor de campus in Nijmegen een

(aankomend) Docent Verpleegkunde    0,8 fte

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Het Instituut Verpleegkundige Studies verzorgt diverse gezondheidszorgopleidingen binnen de Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij. Studenten worden er opgeleid tot innovatieve, onderzoekende en ondernemende professionals.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt verschillende onderwijsvormen in zowel voltijd als deeltijd, zoals werk-, hoor- en responsiecolleges. U begeleidt studenten in onderwijs- en afstudeerprojecten. U maakt in uw lessen gebruik van herkenbare casuïstiek en voorbeelden uit het werkveld. Ook werkt u mee aan de ontwikkeling van het curriculum van de opleiding en ontwikkelt u onderwijsonderdelen.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een afgeronde HBOV-opleiding, aangevuld met een masterstudie. U bezit onderwijskundige en onderzoeksmatige kwaliteiten en bij voorkeur een didactische aantekening of onderwijsgraad. U hebt een duidelijke affiniteit om met studenten in een onderwijsomgeving te werken. Daarnaast hebt u recente werkervaring in de verpleging. U bent bekend met de actuele ontwikkelingen in het beroepenveld en met competentiegericht onderwijs. U werkt graag in een hecht team van professionals, maar bent ook in staat om resultaatgericht te werken aan persoonlijke doelstellingen.

Wat bieden wij u?
Een gevarieerde, zelfstandige functie in een professionele, dynamische en informele omgeving, waar aandacht is voor persoonlijke professionalisering. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 2. Aanstelling vindt plaats voor een jaar. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris voor deze functie maximaal € 3.994,25 (cao-hbo schaal 10) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u tussen 7 en 18 augustus contact opnemen met de heer drs. H. Nas, Opleidingscoördinator HBO-V, T 06-81 91 74 80.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 21 augustus 2017 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Nas. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u vanaf 14 augustus contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, Medewerker Resourcedesk, T 06 55 24 06 83.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 28 augustus 2017.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ‘Vacatures’ om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Referentienummer:
GGM
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
21-08-2017
Locatie:
Nijmegen
Contactpersonen:
Letty Kuipers
Terug naar boven