Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Juridisch Medewerker

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van het  Service Bedrijf, Bureau Klachten en Geschillen, voor de campus in Nijmegen, zo spoedig mogelijk een

Juridisch medewerker      0,6 fte  

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

De afdeling Juridische zaken (JZ)  maakt deel uit van het Service Bedrijf (SB), waarin alle ondersteunende diensten van de HAN zijn gebundeld. JZ verzorgt de juridische ondersteuning en kwaliteitsbeoordeling op de terreinen (hoger) onderwijsrecht, civiel recht, instellingsregelgeving en bezwaar- en beroepsprocedures voor alle onderdelen van de HAN. Het Bureau Klachten en Geschillen (BKG) van de HAN is ondergebracht bij de afdeling Juridische Zaken. Bij het BKG komen alle klachten, bezwaren en beroepen van studenten van de HAN binnen ter afhandeling.

Wat zijn uw werkzaamheden?
Als juridisch medewerker ondersteunt u de juristen van BKG en bent u verantwoordelijk voor de eerste juridische analyse en duiding van elke zaak die binnenkomt (klacht, beroep, verzoek om her correctie, verzoek voor de examencommissie, verzoek om schadecompensatie of iets anders). Het gaat hierbij met name om procedures bij het College van Beroep voor de Examens HAN, de Geschillenadviescommissie HAN, College van Bestuur HAN, directies van faculteiten en instituten, Examencommissies, de Klachtencommissie Grensoverschrijdend Gedrag en de Beroepscommissie Personele Aangelegenheden.

U houdt hiertoe de mailbox van het BKG bij, u geleidt de zaken door naar de juiste organen en functionarissen met de juiste brieven en u prepareert en verzorgt de (volledigheid van) dossiers voor zaken die op zitting komen. U verwerkt alle zaken administratief in het systeem, u bent verantwoordelijk voor het overzicht, procedureaspecten en termijnen en u signaleert tijdig indien er actie ondernomen moet worden.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U bent afgestudeerd als bachelor HBO-rechten en bent aantoonbaar geïnteresseerd en deskundig in het bestuursrecht. Kennis van civiel aansprakelijkheidsrecht is een pre. U bent een evenwichtig persoon en hebt een goed gevoel voor verhoudingen, u bent sociaal zeer vaardig en in het bijzonder bent u service- en resultaatgericht. U beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden en u denkt analytisch. U bent accuraat, proactief en initiatiefrijk. U werkt zelfstandig en bent ook een teamspeler.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische, informele werkomgeving. Het betreft een aanstelling voor een jaar. U wordt als juridisch medewerker aangesteld in de functie van Secretaresse niveau 1. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.226,54 (cao-hbo schaal 8) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw mr. B van Koeven, jurist BKG, T (06) 552 40 881 (niet op vrijdag) of de heer mr. L.H.J. Baars, jurist BKG JZ, T (06) 55 240 882. Het secretariaat (Annika Vos) is bereikbaar op nummer T (026) 369 1504.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 29 augustus 2017 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer mr. A.P.W. Konings, hoofd JZ. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HANatWork T (026) 369 16 71.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 04 of 05 september 2017. Een eventueel vervolggesprek plannen we in week 37.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in de deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op "Vacatures" om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.


Afdrukken Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.
Referentienummer:
Juridische Zaken
Regio:
Gelderland
Locatie:
Nijmegen
Terug naar boven