Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Docent Vehicle Electronics & Control Systems

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek, Instituut HAN Automotive voor de campus in Arnhem per 1 januari 2018 een:

Docent Vehicle Electronics & Control Systems (0,8 - 1,0 fte)

‘’ In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’.

Het instituut HAN Automotive – als onderdeel van de Faculteit Techniek- heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de (internationaal) beschikbare kennis over Automotive toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Dat gebeurt via de Bachelor en Master opleidingen. Op dit moment volgen er in de Bachelor circa 900 studenten het onderwijs, onder wie circa 100 internationale studenten in de Engelstalige variant. De Master is volledig Engelstalig. Onderzoek, testen en opleidingen zijn nauw met elkaar verbonden, in samenwerking met het lectoraat HAN-Automotive Research (AR). HAN Automotive werkt in het Automotive Center of Expertise (ACE) samen met Fontys Automotive, Hogeschool Rotterdam Automotive en met toonaangevende Nederlandse Automotive bedrijven. 

Wat zijn uw werkzaamheden?
Uw hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van onderwijs en het doen van praktijkgericht onderzoek.
Daarbij voert u de volgende taken uit:

  • U ontwikkelt, verzorgt en toetst onderwijs vanuit moderne werkvormen waarin de verschillende beroepstaken en de daaraan gekoppelde competenties van de Automotive engineer centraal staan.
  • U begeleidt studenten in diverse fasen van de opleiding.
  • U denkt mee over aansprekend en vernieuwend onderwijs en draagt bij aan organisatie- en vernieuwingstaken.
  • U ontwikkelt en onderhoudt contacten met relevante personen en organisaties in het werkveld.
  • U draagt bij aan organisatiestaken en u levert samen met uw collega’s een bijdrage aan innovatie, kennisontwikkeling en kenniscirculatie in het onderwijs en de beroepspraktijk.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een academisch werk- en denkniveau en passie voor onderwijs en onderzoek. U hebt minimaal een afgeronde relevante masteropleiding en ervaring in het vakgebied.
U hebt kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van:

  • Elektronica (analoge en digitale technieken).
  • Digitale communicatiemethoden.
  • Regeltechniek met toepassingen binnen een simulatieomgeving (bijvoorbeeld Matlab Simulink).
  • Programmeren van microcontrollers.
  • Aansturing en regeling van elektrische aandrijfsystemen.

U hebt relevante bedrijfservaring in de Automotive industrie.
Daarnaast heeft u affiniteit met leerprocessen en omgang met jong volwassenen. U bent communicatief, sociaal vaardig en collegiaal.  Daarnaast bent u in het bezit van een didactische aantekening of bent u bereid deze te behalen. U beschikt over aantoonbaar goede Engelse taalvaardigheden. U bent in het bezit van een Cambridge-certificaat (CAE) of bereid dit te behalen. U bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar. Afhankelijk van het functioneren en de ontwikkelingen binnen de HAN zal tijdig bekeken worden of verlenging tot de mogelijkheden behoort.  U wordt aangesteld in de functie van docent niveau 1, waarbij we verwachten dat u op termijn doorgroeit naar de functie van hoofddocent. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal €4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met de heer I. de Gijsel, M (06) 55 20 63 89. 

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik vóór 27 oktober op onderstaande link om te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer R. Tönissen. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 06 83. 

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ‘Vacatures’ om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Referentienummer:
Faculteit Techniek
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
27-09-2017
Startdatum:
01-01-2018
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Letty Kuipers
tel.: +31 0655240683
Terug naar boven