Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Service Bedrijf

Medewerker Studievoortgang

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de Service Unit Studentzaken (SZ) voor de locatie Arnhem en Nijmegen per direct een

Medewerker Studievoortgang 0,6 fte (verdeeld over 4 dagen, deels flexibel in te zetten)

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

De Service Unit Studentzaken (SZ) maakt deel uit van het Service Bedrijf, waarin alle ondersteunende diensten van de HAN zijn gebundeld. Studentzaken is verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de in- en uitschrijving van studenten, de studievoortgang van studenten, de tentamens, het plannen en roosteren van lessen en tentamens, de informatievoorziening en de informatiebemiddeling in de studiecentra. Voor de afdeling Studievoortgang zoeken wij een ervaren administratief medewerker met een uitstekend gevoel voor service en samenwerking.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U bent verantwoordelijk voor de studievoortgangadministratie van een aantal opleidingen die behoren tot de Faculteit Techniek. U beheert en bent verantwoordelijk voor de curricula in het Studievoortgangsysteem. U hebt nauw contact met de opleidingen om de diverse processen en planningen af te stemmen, begrijpt de samenhang tussen de diverse processen en bent in staat hierover de opleidingen te adviseren.

Het globale takenoverzicht ziet er als volgt uit: Het afstemmen van de verschillende processen met de opleidingen, het invoeren van curricula in het Studievoortgangsysteem op basis van opleidingsstatuten etc., het beheren van studiecontracten van studenten, het koppelen van docenten aan onderwijsproducten, het invoeren en beheren van groepen studenten, het genereren van getuigschriften, certificaten en studieadviezen, het verwerken van documenten in het elektronisch dossier en het openstellen van toets intekeningen. De werkzaamheden worden verricht op de locatie Arnhem en locatie Nijmegen.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U beschikt over hbo werk- en denkniveau met relevante administratieve werkervaring. U bent aantoonbaar dienstverlenend en servicegericht en u kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U weet klant- en servicegerichtheid te combineren met een hoge mate van resultaatgerichtheid. U kunt proces overschrijdend werken en denken en u bent gericht op procesverbetering. U bent communicatief sterk, stressbestendig en hebt een groot probleemoplossend vermogen. U beheerst de Engelse en/of Duitse taal goed en u bent bereid om in piektijden flexibel te werken. U hebt ruime ervaring in en goede kennis van de Office-pakketten, met name Word en Excel. Daarnaast weet u zich kennis van wet- en regelgeving (Studentstatuut, OER, WHW etc.) snel eigen te maken.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar, waarna eventueel verlenging volgt. U wordt aangesteld als Medewerker Frontoffice (niveau 2). Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.853,63 (schaal 7 cao-hbo) bij een fulltime aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van uw ervaring en deskundigheid. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u op maandag 16 oktober, dinsdag 17 oktober en maandag 23 oktober tussen 9.00 uur en 12.00 uur contact opnemen met mevrouw M. van der Straaten M 06 27 29 96 71 (Teamleider Studievoortgang).

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de gestelde eisen? Klik dan vóór 26 oktober 2017 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw van der Straaten. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met Han@Work T 026 369 16 71.

Herkent u zich als HAN-medewerker in het profiel? Ga dan naar de HAN-site en klik op “vacature” om online te solliciteren.

Het eerste sollicitatiegesprek vindt plaats in week 44 en het tweede gesprek vindt plaats in week 45.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking. Het aanvraagformulier voor deze verklaring wordt verstrekt tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Referentienummer:
SB
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
25-10-2017
Startdatum:
11-10-2017
Locatie:
Arnhem en Nijmegen
Contactpersonen:
HANatWork
tel.: +31 0263691671
Terug naar boven