Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Docent (Bio-)informatica

De Faculteit Techniek zoekt voor de campus in Nijmegen per 1 januari 2018 een:

Docent (Bio-)informatica (0,8 – 1,0 .fte)

De Faculteit Techniek (FT) verzorgt de technische opleidingen van de HAN. Studenten volgen er competentiegericht onderwijs in moderne werkvormen en in diverse trajecten, zoals in voltijd, deeltijd en duaal. Ze worden opgeleid tot gekwalificeerde bachelors/ingenieurs in het specifieke beroepenveld. Medewerkers van de faculteit zijn werkzaam in het reguliere onderwijs en mogelijk ook in post-hbo-, internationale en masteropleidingen, en voor onderzoeksopdrachten van én voor bedrijven en instellingen.

Het Instituut Toegepaste Bio-wetenschappen en Chemie van de Faculteit Techniek leidt zijn studenten op tot (laboratorium)medewerkers in het chemische, biologische, medische en bio-informatica- beroepenveld. Een hecht team geeft hier op moderne en enthousiaste wijze gestalte aan.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U begeleidt leerprocessen in de rol van docent (bio)informatica. Daarnaast bent u inzetbaar als studieloopbaanbegeleider en stagedocent voor de opleiding bio-informatica. Bijdragen aan het onderzoek op het gebied van de bio-informatica behoort tot de mogelijkheden maar is initieel niet één van de werkzaamheden.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een master denk- en werkniveau en hebt passie voor het onderwijs. Daarnaast beschikt u over een afgeronde, relevante master-opleiding of u hebt de ambitie deze binnen afzienbare tijd af te ronden. U beschikt over kennis van software development voor biomedische toepassingen. Kennis van datascience is een pré. Daarnaast bent u communicatief, sociaal vaardig en collegiaal. U bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig. Het beschikken over goede contacten met het (internationale) werkveld strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. De omvang van de functie is bespreekbaar. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar. Verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw ervaring wordt u aangesteld in de functie van Docent niveau 1 of 2. Het bruto maandsalaris bedraagt als Docent niveau 2 maximaal € 3.994,25 (cao-hbo schaal 10) en als Docent niveau 1 maximaal € 4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Bruggen, opleidingscoördinator Bio-informatica T (06) 55 20 63 44 of via Martijn.vanderBruggen@han.nl

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan voor 25 oktober 2017 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 06 83. 

De eerste gespreksronde vindt plaats op maandagmiddag 30 oktober 2017 en de tweede ronde op donderdagmiddag 9 november 2017.

Herkent u zich als HAN-medewerker in het profiel? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacature' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

 

Referentienummer:
FT AS
Sluitingsdatum:
25-10-2017
Startdatum:
11-10-2017
Locatie:
Nijmegen
Contactpersonen:
Letty Kuipers
tel.: +31 0655240683
Terug naar boven