Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Docent PraktijkOnderwijs (Bio-)informatica

De Faculteit Techniek zoekt voor de campus in Nijmegen per 1 januari 2018 een:

Docent PraktijkOnderwijs (Bio-)informatica (0,8 – 1,0 .fte)

De Faculteit Techniek (FT) verzorgt de technische opleidingen van de HAN. Studenten volgen er competentiegericht onderwijs in moderne werkvormen en in diverse trajecten, zoals in voltijd, deeltijd en duaal. Ze worden opgeleid tot gekwalificeerde bachelors/ingenieurs in het specifieke beroepenveld. Medewerkers van de faculteit zijn werkzaam in het reguliere onderwijs en mogelijk ook in post-hbo-, internationale en masteropleidingen, en voor onderzoeksopdrachten van én voor bedrijven en instellingen.

Het Instituut Toegepaste Biowetenschappen en Chemie van de Faculteit Techniek leidt zijn studenten op tot (laboratorium)medewerkers in het chemische, biologische, medische en bio-informatica- beroepenveld. Een hecht team geeft hier op moderne en enthousiaste wijze gestalte aan.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U begeleidt leerprocessen in de rol van praktijkdocent (bio)informatica. Daarnaast bent u inzetbaar als tutor, studieloopbaanbegeleider en stagedocent voor de opleiding bio-informatica. U bent vooral werkzaam in het 1e en 2e leerjaar van de opleiding. Bijdragen aan het onderzoek op het gebied van de bio-informatica behoort tot de mogelijkheden maar is initieel niet een van de werkzaamheden.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een HBO denk- en werkniveau en passie voor onderwijs.
U hebt minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding. U heeft kennis van Java (of een vergelijkbare taal) en software engineering.
U bent communicatief, sociaal vaardig en collegiaal. U bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.
Het beschikken over goede contacten met het (internationale) werkveld strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. De omvang van de functie is bespreekbaar. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de periode tot 1 augustus 2018. U wordt aangesteld in de functie van Instructeur PraktijkOnderwijs (IPO). Afhankelijk van uw ervaring wordt u aangesteld in de functie van IPO niveau 1 of 2. Het bruto maandsalaris bedraagt als IPO niveau 2 maximaal € 3.226,54 (cao-hbo schaal 8) en als IPO niveau 1 maximaal € 3.635,26 (cao-hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof. 

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Bruggen, opleidingscoördinator Bio-informatica T (06) 55 20 63 44 of via Martijn.vanderBruggen@han.nl

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan voor 25 oktober 2017 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 06 83. 

De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdagmiddag 7 november 2017 en de tweede ronde op woensdagmiddag 15 november 2017.

Herkent u zich als HAN-medewerker in het profiel? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacature' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

 

Referentienummer:
FT AS
Sluitingsdatum:
25-10-2017
Startdatum:
11-10-2017
Locatie:
Nijmegen
Contactpersonen:
Letty Kuipers
tel.: +31 0655240683
Terug naar boven