Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Docent Vehicle Electronics & Control Systems

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek, Instituut HAN Automotive voor de campus in Arnhem zo spoedig mogelijk enkele collega’s in de functie van

(Hoofd-) Docent Vehicle Electronics & Control Systems 0,4 - 1,0 fte

‘’ In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

Het instituut HAN Automotive – als onderdeel van de Faculteit Techniek- heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de (internationaal) beschikbare kennis over Automotive toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Dat gebeurt via de Bachelor en Master opleidingen. Op dit moment volgen er in de Bachelor circa 900 studenten het onderwijs, onder wie circa 100 internationale studenten in de Engelstalige variant. De Master is volledig Engelstalig. Onderzoek, testen en opleidingen zijn nauw met elkaar verbonden. Het onderzoek vindt plaats vanuit het lectoraat HAN-Automotive Research (AR). Dit lectoraat verricht met een groep van 20-25 FTE praktijkgericht onderzoek binnen de thema’s intelligente mobiliteit en groene mobiliteit. Onderwijs en onderzoek raken in toenemende mate verstrengeld. Om die reden is er toenemende behoefte aan collega’s die beiden rollen invullen. Daarnaast werkt HAN Automotive in het Automotive Center of Expertise (ACE) samen met Fontys Automotive, Hogeschool Rotterdam Automotive en met toonaangevende Nederlandse Automotive bedrijven. 

Wat zijn uw werkzaamheden?
Uw hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van onderwijs en het doen van praktijkgericht onderzoek.
Daarbij voert u de volgende taken uit:

  • U ontwikkelt, verzorgt en toetst onderwijs voor de Automotive engineer via moderne werkvormen. U begeleidt hierbij studenten in diverse fasen van de opleiding.
  • U denkt mee over aansprekend en vernieuwend onderwijs en onderzoek en draagt bij aan organisatie- en vernieuwingstaken.
  • U geeft mede vorm aan aansprekende onderzoeksprojecten op het gebeid van voertuigelektronica en regeltechniek. Naar gelang van uw ervaring en interesse kan uw rol variëren van het binnenhalen en aansturen tot aan het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.
  • U ontwikkelt en onderhoudt relevante contacten met het bedrijfsleven.
  • U draagt bij aan organisatiestaken en u levert samen met uw collega’s een bijdrage aan innovatie, kennisontwikkeling en kenniscirculatie in het onderwijs en de beroepspraktijk.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een academisch werk- en denkniveau en passie voor onderwijs en onderzoek. Tevens heeft u ervaring in het vakgebied.

U hebt kennis van actuele ontwikkelingen op één of meer van de volgende gebieden:

  • Elektronica (analoge en digitale technieken)
  • Embedded software
  • Regeltechniek (bij voorkeur in combinatie met MATLAB/Simulink)
  • Aansturing en regeling van elektrische en hybride aandrijfsystemen

Relevante bedrijfservaring in de Automotive industrie is een pré.

Daarnaast heeft u affiniteit met leerprocessen en omgang met jong volwassenen. U bent communicatief, sociaal vaardig en collegiaal.  Daarnaast bent u in het bezit van een didactische aantekening of bent u bereid deze te behalen. U beschikt over aantoonbaar goede Engelse taalvaardigheden. U bent in het bezit van een Cambridge-certificaat (CAE) of bereid dit te behalen. U bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Afhankelijk van uw ervaring wordt u ingeschaald in cao-hbo schaal 11 (maximaal € 4.777,65) of cao-hbo schaal 12 (maximaal € 5.433,82). Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wat u meer informatie?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jan Benders, hoofddocent/onderzoeker, M 06-12 53 76 46 of via Jan.Benders@han.nl. Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met René Tönissen, Instituutsdirecteur, M 06-10 96 18 20 of via Rene.Tonissen@han.nl.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan op onderstaande link om te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer R. Tönissen. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, Medewerker Resourcedesk, M 06-55 24 06 83. 

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ‘Vacatures’ om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

Referentienummer:
FT
Regio:
Gelderland
Startdatum:
z.s.m.
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Letty Kuipers
tel.: +31 0655240683
Terug naar boven