Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Service Bedrijf

Medewerker Contractbeheer

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van het Service Bedrijf, afdeling Inkoop, voor de campus te Arnhem zo spoedig mogelijk een:

Medewerker contractbeheer   0,8 - 1,0  fte 

‘’In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

 De afdeling Inkoop is onderdeel van de service unit facilitaire zaken (FAZ) en ICT van het Service Bedrijf van de HAN. De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop. Zij voert aanbestedingen uit voor de gehele organisatie en adviseert onderwijsafdelingen op het gebied van inkoop en aanbestedingen. Daarbij is de afdeling Inkoop verantwoordelijk voor het elektronisch inkoopbestelsysteem en het contractbeheersysteem. Onderdeel van de professionalisering van de afdeling Inkoop van de HAN is de (her)inrichting van het contractbeheersysteem. Hierin zal je een belangrijke rol spelen.

Wat zijn je werkzaamheden?
Samen met een projectleider denkt u mee over de inrichting van de contractmodule van het inkoopbestelsysteem (HEB, HAN Elektronisch Bestellen). Het meebepalen en vastleggen van werkprocessen, rollen, verantwoordelijkheden en interne SLA behoort tot de werkzaamheden. Deze werkprocessen zult u – als onderdeel van de implementatie - moeten toelichten binnen de HAN organisatie. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het registreren en actualiseren van alle relevante gegevens van alle contracten en overeenkomsten die de HAN is aangegaan met derden. Hiervoor zal u veel contact moeten leggen met diverse service units en opleidingen binnen de HAN om de juiste informatie te krijgen. U rapporteert aan het subunit hoofd van FAZ & ICT waaronder ook de afdeling Inkoop valt.

Wat zijn je kwaliteiten?
U heeft minimaal een relevante MBO+/HBO opleiding. Ervaring met contractadministratie/contractbeheer is een pré. U kunt zelfstandig opereren en heeft een resultaatgerichte instelling. Analytisch denken, verbanden zien en leggen is een must. Tevens dient u als gesprekspartner op alle niveaus te kunnen fungeren dus goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen zijn belangrijk.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving waar inkoop hoog op de agenda staat en veel ruimte is voor zelfontplooiing. De aanstelling is voor de periode tot 1 januari 2020. U wordt aangesteld in de functie van administratief medewerker, niveau 2. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.653,45, (CAO-HBO schaal 6) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsactiviteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.  

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw P. Kolman (contract- en leveranciersmanager), M (06) 839 66 103.  

Hebt u belangstelling?
Herkent u zichzelf in bovenstaand profiel en voldoet u aan de gestelde eisen? Klik dan vóór 19 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt de motivatiebrief richten aan mevrouw L. Lücker. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HanatWork T (026) 369 16 71.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

Referentienummer:
SB
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
19-11-2018
Startdatum:
01-01-2019
Locatie:
Arnhem
Terug naar boven