Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Docent Infrastructure & Security Management

Docent Infrastructure & Security Management

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de faculteit Techniek, Informatica Communicatie Academie (ICA) voor de campus in Arnhem en Nijmegen:

Docenten Infrastructure & Security Management 0,8-1,0 fte

‘’ In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’.

De Informatica Communicatie Academie (ICA) is een kennisinstituut binnen de HAN. ICA leidt studenten op om te voldoen aan de grote vraag naar communicatief vaardige ICT-professionals en ICT-vaardige communicatieprofessionals. ICA heeft gekozen voor een zeer platte organisatiestructuur waarin professionals veel ruimte krijgen en alles draait om de interactie tussen studenten en docenten. Binnen ICA richten we ons op HBO CT (Creative Technologies) en HBO ICT. Vanuit HBO CT wordt de opleiding Communication & Multimedia Design aangeboden en vanuit HBO ICT de opleidingen Informatica, Technische Informatica, Business IT & Management. Binnen deze opleidingen kunnen studenten voor verschillende beroepsprofielen kiezen. 

Wat zijn uw werkzaamheden?
U bent verantwoordelijk voor het verzorgen van colleges en workshops voor studenten. Daarbij draagt u bij aan de ontwikkeling van het onderwijs en aan de vormgeving en uitvoering van het beleid. Het ontwikkelen en onderhouden van contacten met relevante personen en organisaties in het werkveld behoort ook tot uw werkzaamheden. Daarnaast begeleidt u studenten in projectgroepen en studenten die een stage- of afstudeeropdracht uitvoeren in het bedrijfsleven. Tot slot draagt u samen met collega’s bij aan organisatietaken levert een bijdrage aan innovatie, kennisontwikkeling en kenniscirculatie in het onderwijs en beroepspraktijk.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een relevante wo- of hbo-masteropleiding. U bent een ervaren informaticaspecialist met relevante werkervaring, opgedaan in het bedrijfsleven. U bent een ICT-specialist met ervaring op het gebied van infrastructure & security. We zoeken collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor onderwijs en goed thuis zijn op zoveel mogelijk van deze terreinen: securitymanagement: hackmethoden en beveiligingsmaatregelen, Computer Networks: OSI-model, Active Directory, Linux en (Automated) Software Deployment. U hebt visie en een verfrissende kijk op uw vakgebied. U bent creatief en ondernemend en beschikt over uitstekende didactische, sociale en communicatieve vaardigheden. Omdat van hogeschooldocenten tevens verwacht wordt dat zij onderzoek verrichten, is affiniteit met en/of ervaring in het uitvoeren van onderzoek een pré.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar. Afhankelijk van uw functioneren en de ontwikkelingen binnen de organisatie, is verlenging mogelijk. Afhankelijk van uw ervaring wordt u aangesteld in de functie van Docent niveau 1 of 2. Het bruto maandsalaris bedraagt als Docent niveau 2 maximaal € 3.994,25 (cao-hbo schaal 10) en als Docent niveau 1 maximaal € 4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kunt u een mail sturen naar Tim.Waters@han.nl. Als u uw telefoonnummer vermeldt, neemt hij contact met u op.

Heeft u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan op onderstaande link om te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Waters. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 06 83. 

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ‘Vacatures’ om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

Referentienummer:
FT 18-010
Startdatum:
29-10-2018
Locatie:
Arnhem en Nijmegen
Contactpersonen:
Letty Kuipers
tel.: +31 0655240683
Terug naar boven