Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij

Lerarenopleider bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

De Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij zoekt voor de bacheloropleiding Leraar VO 2e graad Gezondheidszorg en Welzijn (G&W) voor de locatie in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

Lerarenopleider bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn          0,8fte

‘In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’

De Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn (LGW) is een door de NVAO geaccrediteerde bacheloropleiding voor professionals die organisatorisch deel uitmaakt van de Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij van de HAN. De opleiding richt zich via deeltijdonderwijs op werkende professionals in de zorg en (maatschappelijke) dienstverlening die zich willen bekwamen in de rol van onderwijsondersteuner (Associatie Degree) leraar of opleider Gezondheidszorg en Welzijn. De opleiding is gevestigd te Nijmegen.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U begeleidt volwassen deeltijdstudenten bij hun competentieontwikkeling tot onderwijsondersteuner en/of leraar G&W. Beroepstaken vormen het uitgangspunt van de opleiding, te weten: ontwerpen van onderwijs, begeleiden van leerprocessen, ontwikkelen van de vakinhoudelijke deskundigheid en onderzoeken van de onderwijspraktijk. Als examinator bent u actief bij het beoordelen van schriftelijke toetsen en performances. Daarnaast bent u studieloopbaanbegeleider van studenten en legt u stagebezoeken af. U begeleidt studenten bij het verbreden en verdiepen van hun vakinhoudelijke kennis over gezondheidszorg en welzijn. U coacht de studenten en leert hen hoe zij hun eigen leerlingen kunnen coachen. U neemt deel aan thema overleggen en levert een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van modules gericht op de rol van onderwijsondersteuner en het leraarschap in de mbo- en vmbo-context. U onderhoudt intensief contact met het werkveld en zorgt dat uw onderwijs aansluit op de actuele ontwikkelingen die zich daar voordoen.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt aantoonbaar expertise en onderwijservaring in het (v)mbo en u beschikt over vakinhoudelijke (ervarings) kennis aangaande het beroepenveld van zorg en welzijn. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een verpleegkundige achtergrond die bekend is met het vaardigheidsleren. U beschikt over een afgeronde academische dan wel masteropleiding op het gebied van pedagogiek/onderwijskunde, of op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. U hebt werkervaring als docent in de context van het (voorbereidend) beroepsonderwijs. Daarnaast beschikt u over goede contacten met (v)mbo-onderwijsinstellingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Als teamspeler beschikt u over uitstekende sociale vaardigheden. U dient het team-/opleidingsbelang en bent flexibel inzetbaar, ondernemend, innovatief, kwaliteitsgericht en stressbestendig.

Wat bieden wij u?
Een gevarieerde functie in een professionele en dynamische omgeving, waar volop gebouwd wordt aan onderwijsvernieuwing. Aanstelling vindt plaats voor een duur van minimaal een jaar. Afhankelijk van de definitieve functie-inhoud en uw achtergrond wordt u ingeschaald als Docent niveau 2 of niveau 1. Het bruto maandsalaris bedraagt als Docent niveau 2 maximaal € 4.094,11 (cao-hbo schaal 10) en als Docent niveau 1 maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling.. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten en mobiliteit.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw G. Huijbregts of mevrouw M. van Winkelhof, Teamvertegenwoordigers LGW, T 06 19574858.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 19 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw Huijbregts. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.
Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 06 83.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats 5 december 2018. De kandidaten die doorgraan vragen wij een proefles te verzorgen op dinsdag 11 december. Die middag zal dan ook een gesprek volgen.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature, ga dan naar HAN-Insite en klik op ‘Vacatures’ om online te solliciteren.

Referentienummer:
GGM 18-506
Sluitingsdatum:
18-11-2018
Startdatum:
29-10-2018
Locatie:
Nijmegen
Contactpersonen:
Letty Kuipers
Terug naar boven