Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Techniek

Medewerker Onderwijsbureau

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek, Instituut Toegepaste Biowetenschappen en Chemie voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

 Medewerker Onderwijsbureau 0,5 fte

 “In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

 De Faculteit Techniek (FT) verzorgt de technische opleidingen van de HAN. Studenten volgen er competentiegericht onderwijs in moderne werkvormen en in diverse trajecten, zoals in voltijd, deeltijd en duaal. Het Instituut Toegepaste Biowetenschappen en Chemie van de Faculteit Techniek leidt zijn studenten op tot (laboratorium)medewerkers in het chemische, biologische, medische en bio-informatica- beroepenveld. In het lectoraat Biodiscovery werken  medewerkers en studenten samen aan praktijkgericht onderzoek. Binnen het Instituut verzorgt het onderwijsbureau administratieve en organisatorische ondersteuning aan docenten, onderzoekers en managementteam.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U maakt deel uit van het onderwijsbureau en verricht de voorkomende werkzaamheden, zoals agendabeheer, notuleren, correspondentie, telefoonbeantwoording en daarnaast werkt u mee in de tentamenorganisatie en –afhandeling (o.a. inzage, archivering). Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische ondersteuning bij processen zoals de Studiekeuzecheck. Verder bent u verantwoordelijk voor facturering en projectadministratie. Uw werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U beschikt over een opleiding op minimaal MBO-4 niveau met relevante administratieve werkervaring. U bent aantoonbaar dienstverlenend en servicegericht en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent buitengewoon vaardig met Word, Excel, PowerPoint, Outlook en u maakt zich nieuwe computerprogramma’s gemakkelijk eigen. U werkt zeer gestructureerd, accuraat en nauwkeurig en u houdt gemakkelijk overzicht. U bent communicatief vaardig, stressbestendig, flexibel, organisatorisch sterk en schakelt snel. U beheerst het Nederlands en Engels goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort. U wordt aangesteld in de functie van administratief medewerker niveau 2. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2653,45 (CAO Hbo schaal 6) bij een fulltime aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van uw ervaring en deskundigheid. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholing en studiefaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw B. Linford (Adjunct Instituutsdirecteur) M (06) 12 17 90 65. Mevrouw Linford is voor meer informatie bereikbaar op 6 november tussen 14.00-16.00 uur en op 12 november tussen 13.00-14.00 uur.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 15 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de mevrouw Linford. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met Han@Work T (026) 369 16 71.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ‘Vacatures’ om online te solliciteren.

 

Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
14-11-2018
Startdatum:
01-01-2019
Locatie:
Nijmegen
Terug naar boven