Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Service Bedrijf

Senior Projectleider

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt, ten behoeve van het HAN Project Management Office van het Service Bedrijf, voor de campus in Arnhem zo spoedig mogelijk een

Senior projectleider                1,0 fte

‘’In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

De HAN heeft een uitgebreid netwerk, dat bestaat uit overheden, expertisecentra, bedrijven en vele buitenlandse onderwijsinstellingen. Nieuwe campussen in beide steden, uitstekend personeelsbeleid en structurele investeringen in de ontwikkeling van medewerkers creëren een plezierige werkomgeving. De HAN ontwikkelt zich de komende jaren tot een University of Applied Sciences (UAS). 

Het Service Bedrijf voert de komende jaren de strategische meerjarige investeringsagenda 2017-2020 uit. Uitgangspunt in de investeringsagenda is, dat de investeringen in de ondersteunende activiteiten een heldere return on investment moeten hebben. Het gaat dan om:

-      een kwalitatieve return; investeringen dragen bij aan de kwaliteitsverbetering van de inhoudelijke resultaten in de driehoek werkveld-onderwijs-onderzoek, en

-      een financiële return; gericht op een efficiëntere bedrijfsvoering, die extra financiële ruimte creëert voor het primaire proces in ruime zin.

Naast inzet op efficiënte bedrijfsvoering wordt ingezet op: optimalisering van de bedrijfstijd en verhoging van de bezettings- en benuttingsgraad, effectieve besteding van beschikbare middelen, standaardisatie van systemen en het terugdringen van administratieve lasten in het rondom het onderwijs.

Wat zijn uw werkzaamheden?
 
Als senior projectleider bent u verantwoordelijk voor het behalen van de projectresultaten van één of meerdere projecten uit het programma Onderwijslogistiek vanuit de investeringsagenda 2016-2020. Hierbij gaat het o.a. om het leiden van projecten zoals een digitale onderwijscatalogus, een studenteninformatiesysteem en studievolgsystemen.

Wat zijn uw kwaliteiten? 
U beschikt over een afgeronde, relevante HBO- of WO-master. U beschikt over zowel aantoonbare proceskwaliteiten, opgedaan in een grotere en complexe organisatie, als aantoonbare projectmanagement kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan Agile werken. Daarbij hebt u kennis van onderwijslogistieke systemen en bent u een groot organisatietalent en beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

Wat bieden wij u? 
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar. U wordt aangesteld in de functie van Projectleider niveau 1 of 2, afhankelijk van uw kennis en ervaring. Het bruto maandsalaris bedraagt als Projectleider niveau 1 maximaal € 5.433,82 (cao-hbo schaal 12) en als Projectleider niveau 2 maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
 
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jeroen Langestraat, M (06) 51 45 97 17 of per mail: Jeroen.Langestraat@han.nl.

Hebt u belangstelling? 
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan voor 19 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer J. Langestraat. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Willemsen, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 07 04. 

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en heeft u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-insite en klik op “Vacatures” om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

 

 

 

 

 

Referentienummer:
SB 18-518
Sluitingsdatum:
18-11-2018
Startdatum:
31-10-2018
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
Susan Willemsen
Terug naar boven