Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Inkoper

 

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt, ten behoeve van de Service Unit Facilitaire Zaken en de Service Unit ICT, voor de campus in Arnhem, een

Inkoper                       0,8 - 1,0 fte

‘In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren'

De afdeling Inkoop is onderdeel van de Service Unit Facilitaire Zaken (FAZ) en ICT die deel uitmaken van het Service Bedrijf van de HAN, waarin ondersteunende diensten van de Hogeschool gebundeld zijn. De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop. Zij voert aanbestedingen uit voor de gehele organisatie en adviseert onderwijsafdelingen op het gebied van inkoop en aanbestedingen. De afdeling Inkoop is bezig met een professionaliseringsslag en is momenteel bezig om de interne processen te verbeteren en optimaliseren. Daarbij worden de komende jaren veel aanbestedingen op de markt gezet en daarom zijn wij op zoek naar collega’s die ons komen versterken in het voorbereiden, ondersteunen en uitvoeren van (Europese) aanbestedingen.

Op dit moment zijn er bij de afdeling Inkoop twee vacatures voor de functie van Inkoper. In deze functie werkt u samen met een senior inkoper aan complexe Europese aanbestedingen en voert u zelfstandig meervoudig onderhandse aanbestedingen uit. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Inkoop onder leiding van het Hoofd inkoop. De werkzaamheden worden gecoördineerd door de senior inkoper.

Wat zijn uw werkzaamheden?
Als inkoper werkt u samen met een senior inkoper aan complexe Europese aanbestedingen. De senior inkoper is leidend in de procesbegeleiding en u werkt ondersteunend door onder meer uitwerkingen te doen voor de aanbestedingsstrategie en de aanbestedingsdocumentatie. Het accent ligt op het verlenen van hand en span diensten, waaronder het maken van gespreksverslagen, het bijhouden van de e-mail en overige werkzaamheden om het proces soepel te laten verlopen. De meervoudig onderhandse inkooptrajecten voert u zelfstandig uit voor de gehele organisatie. In deze trajecten bent u leidend in de procesbegeleiding, maar werkt u onder regie van een senior inkoper. U voert overleggen met het projectteam, stelt de benodigde documentatie op, verzorgt de beoordeling en stelt de gunningsbeslissing op en rondt de overeenkomst af. U werkt nauw samen met de senior inkopers, contractmanagers, operationele inkopers en inhoudsdeskundige. U bent inzetbaar voor alle HAN brede inkooptrajecten.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt aantoonbaar MBO+/HBO werk- en denkniveau, of een afgeronde MBO/HBO opleiding aangevuld met NEVI. Minimaal 2-3 jaar werkervaring als inkoper of een soortgelijke functie in de publieke sector is een pré. U bent bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen. Ervaring met Europees aanbestedingsrecht, contractrecht en inkoop(procedures) is een sterke pré. U kunt projectmatig werken en kunt uitstekend plannen, overzicht behouden en prioriteren. U bent als teamspeler samenwerkingsgericht en schakelt makkelijk met collega’s en kenmerkt zich door een proactieve en open houding. U bent stressbestendig en beschikt over voldoende organisatie-sensitiviteit en flexibiliteit om met gevoeligheden binnen een organisatie om te gaan. U bent communicatief sterk en staat stevig in de schoenen. U bent daarbij analytisch ingesteld, accuraat en punctueel. U hebt goede kennis van Nederlands in woord en geschrift en uitstekende kennis van MS Office en Excel.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving waar inkoop hoog op de agenda staat en u uitgebreid de mogelijkheid krijgt om uzelf verder te ontwikkelen. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor 1 jaar. Afhankelijk van het functioneren en de ontwikkelingen binnen de HAN zal tijdig bekeken worden of verlenging tot de mogelijkheden behoort. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-hbo. Afhankelijk van kennis en ervaring wordt u aangesteld in de functie van Projectleider niveau 4. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris van Projectleider niveau 4 maximaal € 3726,14 (cao hbo schaal 9) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.


Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Yvonne Feskens, M 06 22 74 19 94.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zichzelf in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 19 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan Yvonne Feskens. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.
Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HANatWork, T 026 369 16 71.


Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.

De eerste sollicitatiegesprekken plannen wij op 26 en 27 november. Een eventueel vervolggesprek vindt plaats in week 49.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking

Referentienummer:
SB FAZ
Regio:
Gelderland
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
01-01-2019
Locatie:
Arnhem
Contactpersonen:
HANatWork
Terug naar boven