Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij

Docent Vaktherapie, Afstudeerrichting Muziektherapie

De Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij zoekt ten behoeve van de opleiding Creatieve Therapie (CTO) voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

Docent Vaktherapie, Afstudeerrichting Muziektherapie            0,4 fte

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

De opleiding Creatieve Therapie (CTO) is een van de 6 opleidingen van de HAN op het gebied van gedrag en maatschappij. CTO maakt samen met de opleiding Toegepaste Psychologie deel uit van het Instituut voor Vaktherapeutische en Psychologische Studies (IVPS). Het onderwijs richt zich op het brede terrein van vaktherapie (muziek-, drama-, beeldende en psychomotorische therapie), is sterk beroepsgericht en legt de nadruk op innovatie en interprofessioneel werken. De opleidingsdidactiek stelt de student centraal en bevordert het zelfstandig leren van de student. Op dit moment volgen ongeveer 600 studenten het voltijdtraject.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt onderwijs en begeleidt studenten bij het verwerven van competenties voor de eindkwalificaties van CTO. U bent breed inzetbaar en bent in staat onderwijs te verzorgen op het terrein van methodieken en technieken van muziektherapie, professionele therapeutische vaardigheden, onderzoeks- en innovatievaardigheden en kwaliteit en beleid. U maakt in uw lessen gebruik van herkenbare casuïstiek en voorbeelden uit ons werkveld. U participeert in de uitvoering van onderwijsevaluaties en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe onderwijseenheden.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een relevante opleiding op hbo-niveau, aangevuld met een afgeronde masteropleiding. Daarnaast hebt u kennis van en recente werkervaring binnen het werkveld van muziektherapie. U kunt deze kennis uitdragen en vertalen naar inhoud en vormgeving van het onderwijs. U weet moeiteloos de vertaalslag te maken van praktijk- naar opleidingssituaties. Bij voorkeur bent u in het bezit van een didactische aantekening. U bent stimulerend, flexibel, consequent en resultaatgericht. Tot slot kunt u goed in teamverband werken.

Wat bieden wij u?
Een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats tot 14 juli 2019. U wordt benoemd in de functie van Docent niveau 2. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.094,11 (cao-hbo schaal 10) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer R. van den Broek, Teamleider Muziektherapie, M 06 48 38 23 29, email: robert.vandenbroek@han.nl.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan voor 19 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer van den Broek. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen. 

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, Medewerker Resourcedesk, M 06 55 24 06 83.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 30 november 2018.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Referentienummer:
GGM 18-522
Sluitingsdatum:
18-11-2018
Startdatum:
05-11-2018
Contactpersonen:
Letty Kuipers
Terug naar boven