Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Educatie

Docent Engels

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt voor het HAN-Talencentrum van de Faculteit Educatie zo spoedig mogelijk een

Docent Engels      0,6 fte

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”


Het HAN-Talencentrum is een expertisecentrum op het gebied van taalvaardigheid. Bij het HAN-Talencentrum kunnen studenten, medewerkers, inburgeraars en andere externen terecht voor praktijkgerichte taalcursussen in 10 talen en voor verschillende communicatietrainingen Nederlands. Opleidingen zijn bij ons aan het juiste adres voor taaltoetsing Nederlands. Studenten kunnen bij ons taalondersteuning en schrijf coaching krijgen. Daarnaast hebben wij een vertaal- en redactieservice om teksten te laten vertalen en redigeren. In 2016 is het Talencentrum gestart met een cursusaanbod NT2 en een Taalschakeljaar voor vluchtelingstudenten. De omgeving van het HAN-Talencentrum is dynamisch; zowel intern als extern zijn er vele ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld internationalisering in het onderwijs en de toegenomen diversiteit. Het HAN-Talencentrum acteert proactief, ziet kansen en innoveert.

Het HAN-Talencentrum maakt onderdeel uit van het Instituut voor Leraar en school van de faculteit Educatie van de HAN. Het team bestaat uit 15 vaste krachten. Regelmatig worden ook freelancers ingezet. Wij streven naar een divers team.

Het werken in zelfverantwoordelijke teams is geïnitieerd en wordt verder ontwikkeld. Het versterken van de kwaliteitscultuur, waarin we samenwerken vanuit vertrouwen, is van belang.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt en ontwikkelt cursussen Engels, van Cambridge-cursussen tot maatwerktrainingen op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen, van studenten tot bedrijven. U geeft deze cursussen in de regio Nijmegen/Arnhem en omgeving. U draagt bij aan de ontwikkeling van het HAN-Talencentrum en onderhoudt waar nodig contact met relevante personen en organisaties. U signaleert kansen in de markt en benut deze voor nieuwe en innovatieve opdrachten voor het HAN-Talencentrum.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een afgeronde relevante universitaire opleiding. Bij voorkeur bent u in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. U hebt ruime onderwijservaring en u bent breed inzetbaar binnen het vakgebied Engels. Daarnaast bent u ondernemend en kunt u bijdragen aan de groei van het activiteitenpalet van het HAN-Talencentrum. Ervaring in een interculturele werkomgeving is een pré. U bent flexibel en hebt er geen bezwaar tegen om ook ’s avonds te werken. Tot slot bent u een betrouwbare en een verantwoordelijke teamspeler.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor een jaar, waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 1. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer D. Oseana, Coördinator cursussen MTV en trainer Engels, M (06) 55 21 88 90.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 27 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Oseana. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Willemsen, medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 07 04.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag(ochtend) 11 december en/of woensdag(ochtend) 12 december 2018.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacature' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Referentienummer:
FE 18-529
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
27-11-2018
Startdatum:
z.s.m.
Locatie:
Arnhem en Nijmegen
Contactpersonen:
Susan Willemsen
Terug naar boven