Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Economie en Management

Docent Communication Design

De Hogeschool Van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de Faculteit Economie en Management voor het instituut International Business & Communication, opleiding Communicatie / Communication Studies per 14 januari 2019 een

Docent Communication Design    0,6 fte

De Faculteit Economie en Management van de HAN biedt 15 opleidingen op het gebied van management, economie en rechten aan voor circa 11.000 studenten. De Faculteit kent drie instituten. Het instituut International Business & Communication heeft 8 opleidingen, ruim 4.600 studenten en 283 medewerkers.

De opleiding Communicatie bestaat uit een Nederlandstalige en Engelstalige variant. Beide varianten bieden onderwijs aan ca. 800 voltijd studenten in zowel Arnhem als Nijmegen. Onderdelen in de opleiding zijn o.a. marketingcommunicatie, PR en concerncommunicatie, interne communicatie, kwantitatief en kwalitatief onderzoek, branding, campagne (management), vormgeving en media. Kenmerkend voor de opleiding is dat veel met opdrachtgevers uit de praktijk gedaan wordt.

Wat zijn uw werkzaamheden?
Binnen de opleiding Communicatie verzorgt en ontwikkelt u onderwijs op het gebied van communication design / visuele communicatie en begeleidt u studenten bij projecten, hun stage en/of hun afstuderen. De kern van de functie is het lesgeven aan en begeleiden van studenten. Daarnaast draagt u bij aan onderwijs- en toetsontwikkeling. U werkt nauw samen met de docenten uit het team van de onderwijseenheid, neemt deel aan opleidingsdagen en kennisteambijeenkomsten. U verzorgt  onderwijsactiviteiten in onze Nederlandstalige en Engelstalige Communicatie opleiding. U kunt ingezet worden op onze locaties in Nijmegen en in Arnhem.

Wat zijn uw kwaliteiten?
Wij zoeken een collega die ervaring heeft in het lesgeven aan studenten en die een groep studenten weet te enthousiasmeren voor het vakgebied. Kennis en kunde van communication design kunt u boeiend overbrengen. U kunt daarbij denken aan o.a. basisvaardigheden Photoshop, visuele identiteit van merken en huisstijlkenmerken. Daarnaast bent u in staat een coachende rol te vervullen.
U hebt minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding, en bij voorkeur een universitaire opleiding en onderwijservaring als (hbo-) docent.
Relevante ervaring in de branche is een pre. U beheerst de Engelse taal volledig; leservaring in het Engels is een pré.

Wat bieden wij u?
Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 1 jaar. Afhankelijk van de definitieve taakinvulling wordt u benoemd in de functie van Docent niveau 2. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris als Docent 2 maximaal € 4.094,11 (cao-hbo schaal 10) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Elshof, opleidingscoördinator Communication Studies, M 06 46 80 92 97

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan voor 26 november 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Willemsen, medewerker Resourcedesk, M 06 55 24 07 04.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 29 november en vrijdagochtend 30 november 2018.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacature' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

Referentienummer:
FEM 18-530
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
26-11-2018
Startdatum:
14-1-2018
Locatie:
Arnhem en Nijmegen
Contactpersonen:
Susan Willemsen
Terug naar boven