Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Service Bedrijf

Ondersteuner ICT

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Service Unit Informatie & Communicatie Technologie (ICT), voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk een

 

Ondersteuner ICT                   0,8 – 1,0 fte

 

"In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren"

iXperium/Centre of Expertise Leren met ict (HAN)
Het iXperium/Centre of Expertise Leren met ict (iXperium/CoE) is een regionale netwerkorganisatie van primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, lerarenopleidingen van de HAN en het lectoraat Leren met ict van de HAN in de regio Gelderland en omstreken. Het iXperium/CoE werkt aan het realiseren van onderwijs dat recht doet aan verschillen in ontwikkelingsbehoeften van leerlingen door de inzet van ict én dat ict-geletterde lerenden en werkenden opleidt voor de 21e eeuwse kennismaatschappij. Het iXperium/CoE brengt daartoe professionals uit praktijk, studenten en professionals uit de lerarenopleiding en onderzoekers bijeen die samen op onderzoeksmatige wijze in iXperium-designteams onderwijsarrangementen (her)ontwerpen. Daarbij zijn labs ingericht waar samen geleerd, gewerkt en geëxperimenteerd wordt met nieuwe technologieën. Zie ook www.ixperium.nl

Team ICT Werkplekdiensten verzorgt de uitrol, beheer en ondersteuning van de fysieke en virtuele ICT werkplekken binnen de HAN.

 

Wat zijn uw werkzaamheden ?
U draagt zorg voor een veilige (instructie-) omgeving waar geoefend kan worden. U bent verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties aan de ICT middelen. De werkzaamheden bestaan voor 40% uit werkzaamheden voor het iXperium en voor 60% uit werkzaamheden als werkplekondersteuner binnen de HAN (locatie Nijmegen).

Wat zijn uw kwaliteiten?
U beschikt over een afgeronde MBO-niveau 4 ICT opleiding met recente ervaring als werkplekondersteuner (-beheerder). U bent op de hoogte van de nieuwste ICT-toepassingen/ontwikkelingen. U bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U hebt aantoonbare affiniteit met kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast bent u dienstverlenend en servicegericht ingesteld, schakelt snel en werkt oplossingsgericht.  Wij verwachten van de kandidaat dat deze proactief meedenkt in het iXperium en kennis heeft van relevante hardware, apps en software pakketten. Ruime kennis en ervaring met het Microsoftpakket is een must.

Wat bieden wij u?
Een interessante en afwisselende functie in een dynamische, informele werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort. U wordt aangesteld in de functie van ICT ondersteuner niveau 3. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.653,45 (cao-hbo schaal 6) bij een fulltime aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van uw werkervaring en deskundigheid. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kunt u (maandag t/m donderdag) contact opnemen met de heer I. Oosterbaan (Teamleider) M (06) 33 04 32 55.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 17 december 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Oosterbaan. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HAN@Work T (026) 369 16 71.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op ’Vacatures’ om online te solliciteren

 

 

 

 

 

Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
16-12-2018
Startdatum:
01-02-2019
Locatie:
Nijmegen
Terug naar boven