Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij

Docenten Pathologie, Anatomie, Fysiologie

De Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (GGM) zoekt ten behoeve van de groeiende opleiding Bachelor Medische Hulpverlening voor de campus in Nijmegen

Docenten Pathologie, Anatomie, Fysiologie                totaal 2,0 – 3,0 fte   

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

De opleiding Bachelor medische hulpverlening (BMH) maakt samen met de opleiding Verpleegkunde en het Kenniscentrum Duurzame Zorg deel uit van het Instituut Verpleegkundige Studies (IVS). In het instituut worden de opleidingen Verpleegkunde met circa 1500 studenten (voltijd en deeltijd) en de opleiding BMH met circa 150 studenten aangeboden.

De BMH leidt studenten op in het medisch ondersteunende domein. De studenten starten in de voltijd opleiding en worden in de basis breed opgeleid (T shape) en stromen uit in de acute zorg, in de interventiezorg of in de diagnostiek. Studenten die na 2 jaar doorgaan in de interventiezorg (anesthesie of operatieve zorg) komen vanaf het derde studiejaar in een duaal traject waarbij ze 1 dag per week naar school gaan. In deze uitstroom krijgen studenten naast hun bachelor BMH ook de CZO kwalificatie anesthesiemedewerker of operatie assistent. Docenten van de opleidingen binnen IVS hebben een nauwe band met het werkveld en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied, het beroepenveld en de gezondheidszorg. Studenten worden er opgeleid tot innovatieve, onderzoekende en ondernemende professionals. Binnen het BMH-team werken ongeveer 10 collega’s (docenten en ondersteuners) samen in één team.

Wat zijn uw werkzaamheden?
In de rol van docent organiseert u het onderwijs en verzorgt u lessen in vooral de eerste twee leerjaren van de opleiding onder andere op het gebied van pathologie, anatomie en  fysiologie. U maakt in uw lessen gebruik van herkenbare casuïstiek en voorbeelden uit ons werkveld..Daarnaast coacht en begeleidt u studenten bij hun studieloopbaan en tijdens werkgroep-bijeenkomsten, practica, reflectieonderwijs en colleges. U participeert in de uitvoering van onderwijsevaluaties, onderhoudt contacten met het beroepenveld en werkt mee aan de ontwikkeling van het curriculum. U kunt ook ingezet worden als docent bij de opleiding Verpleegkunde waar zowel een voltijd als deeltijd variant van aangeboden wordt.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U bent een enthousiaste persoonlijkheid met duidelijke affiniteit met (startende) HBO-studenten. U beschikt over een afgeronde Master Physician Assistant dan wel een Master Advanced Nursing Practice opleiding of hebt Geneeskunde gestudeerd. Daarnaast hebt u recente werkervaring in het relevante werkgebied van het instituut IVS en bent u bekend met de actuele ontwikkelingen in het beroepenveld. U hebt een (pro)actieve werkhouding en bent in staat om studenten te inspireren en te motiveren. U werkt graag in een hecht team van professionals en bent in staat om resultaatgericht te werken met een ondernemende en onderzoekende houding.

Wat bieden wij?
Een gevarieerde, zelfstandige functie in een professionele, dynamische en informele omgeving, waar aandacht is voor persoonlijke professionalisering. Het betreft een aanstelling voor minimaal 0,6 fte. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 2 of niveau 1 afhankelijk van uw werkervaring en opgedragen werkzaamheden. Aanstelling vindt plaats voor een jaar. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris voor de functie docent niveau 2 maximaal € 4.094,11 (cao-hbo schaal 10) en voor de functie docent niveau 1 maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Putman, Opleidingsmanager BMH, M 06 12 32 24 53, bereikbaar tot 22 december 2018 en vanaf 7 t/m 11 januari 2019.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan voor 14 januari 2019 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw Putman. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen. 

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, Medewerker Resourcedesk, T (026) 369 10 16.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 28 januari – 2 februari 2018.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

 

 

Referentienummer:
GGM 18-570
Sluitingsdatum:
14-01-2019
Startdatum:
04-12-2018
Locatie:
Nijmegen
Contactpersonen:
Letty Kuipers
Terug naar boven