Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Faculteit Educatie

Docenten/Lerarenopleiders Wiskunde

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van het Instituut Leraar en School (ILS) voor de campus in Nijmegen zo spoedig mogelijk

Docenten/Lerarenopleiders Wiskunde                        1,2 fte

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Het Instituut voor Leraar en School (ILS), onderdeel van de Faculteit Educatie, verzorgt de tweedegraads lerarenopleidingen van de HAN. Studenten worden er voorbereid op het werken in het voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs. Ook verzorgt het instituut professionaliseringsactiviteiten voor én samen met het werkveld. Ruim 200 enthousiaste medewerkers werken aan de diverse ambities van het ILS, waar vakinhoudelijke expertise, pedagogisch-didactische competenties, leren met ict, werkplekleren en de verbinding tussen onderwijs en onderzoek kernbegrippen zijn. Dit alles in een nieuw duurzaam onderwijsgebouw.
Het instituut is als organisatie volop in ontwikkeling. We streven ernaar enerzijds met actuele, studeerbare lerarenopleidingen studenten voor te bereiden op het docentschap en een leven lang leren, anderzijds werk van betekenis voor onze collega’s te realiseren. Hiertoe organiseren we ons in (zelfverantwoordelijke) teams en stimuleren we professioneel gedrag in de brede zin.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt en ontwikkelt - op inspirerende wijze - onderwijs voor voltijd- en deeltijdstudenten van de tweedegraads lerarenopleiding wiskunde in diverse domeinen van de landelijk vastgestelde kennisbasis waaronder vakdidactiek. Ook begeleidt u studenten in hun persoonsvorming, socialisatie en in de beroepsvoorbereiding op het leraarschap, mogelijk in de rol van studieloopbaanbegeleider. Het begeleiden en beoordelen van praktijkonderzoek van studenten kan onderdeel zijn van de werkzaamheden. U gaat werken in een groot zelfverantwoordelijk team en draagt bij aan organisatie- en vernieuwingstaken (regel- en expertisetaken) en onderhoudt contact met relevante personen en organisaties in het werkveld.

Wat zijn uw kwaliteiten?

U hebt een relevante afgeronde masteropleiding. U bent in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid en hebt minimaal 3 jaar recente onderwijservaring in onder- en bovenbouw van havo/vwo en/of vmbo/mbo. Ook brede inzetbaarheid in zowel onze voltijd- als deeltijdopleiding is van belang. Naast de reguliere samenwerkingsvaardigheden zoeken we naar professionals die vanuit het teambelang denken en doen. U bent reflectief en gebruikt dit om tot leren te komen in uw team en hierbuiten. Ook kunt u een waarderend perspectief hanteren, neemt u uw verantwoordelijkheid en initiatief en ziet u het belang van (samenwerking met) ons externe speelveld, bijvoorbeeld ons werkveld.

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een informele werkomgeving. U werkt in een instituut dat georganiseerd is op basis van ‘verantwoordelijkheid laag in de organisatie’ en waar een goede verbinding tussen externe gerichtheid en interne processen van groot belang is. Aanstelling vindt plaats in de functie van Docent niveau 1, in eerste instantie voor een jaar, waarna verlenging mogelijk is. Ook detachering behoort tot de mogelijkheden. Er kan ook naar een deel van de vacature ruimte worden gesolliciteerd. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, professionaliseringfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer J. Slapak, docent, M (06) 55 21 88 61.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 17 december 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Slapak. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 2 van 2019.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Willemsen, Medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 07 04.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

 

Referentienummer:
18-576
Regio:
Gelderland
Sluitingsdatum:
17-12-2018
Startdatum:
z.s.m.
Locatie:
Nijmegen
Contactpersonen:
Susan Willemsen
Terug naar boven