Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Service Bedrijf

Medewerker Planning en Roostering

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de Service Unit Studentzaken voor de Faculteit Economie en Management  voor de locatie Arnhem een

Medewerker Planning en Roostering       0,8 fte

‘In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft de ondersteunende diensten gebundeld in het Service Bedrijf. Werken voor het Service Bedrijf betekent ‘achter de schermen’ de faculteiten van de HAN optimaal ondersteunen. Het Service Bedrijf doet dit vanuit een zevental Service Units, die elk vanuit hun eigen terrein een bijdrage leveren aan het onderwijs en onderzoek. Studentzaken verzorgt alle administratieve en organisatorische werkzaamheden voor aanmelding, in- en uitschrijving, de studievoortgang- en tentamenorganisatie en voor planning en roostering. Ook de Studiecentra maken onderdeel uit van Studentzaken. Studentzaken maakt goed onderwijs en onderzoek mogelijk met slim ingerichte logistieke processen, systemen en informatiestromen. Vanuit onze visie op onderwijslogistiek zorgen wij ervoor dat alle processen, systemen en informatiestromen binnen de HAN goed zijn ingericht. Zo faciliteren wij optimaal het leerproces van de student en zijn/haar begeleiders.

Wat zijn uw werkzaamheden?
Uw primaire taken zijn het verzorgen van de inzetplanning, de roostering van onderwijs en het dagelijks roosterbeheer. Naast deze taken bent u verantwoordelijk voor het roosteren en coördineren van HAN brede of Faculteit gerelateerde evenementen in GP-Untis/Xedule. Met het oog op de doorontwikkeling van het roosterproces vervult u een voortrekkersrol. U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van de opleiding, dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor alle ondersteuningstaken. Bij afwezigheid bent u (d.w.z. roosteraars onderling) in staat elkaar te vervangen zodat noodzakelijke taken doorgaan. Hiervoor werkt u nauw samen met het ondersteuningsteam, docenten en het management van de opleiding en collega-roostermakers van andere opleidingen. Dit alles vanuit de principes van een lerende organisatie.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een hart voor onderwijs, wilt continu leren en verbeteren en vindt het leuk om vernieuwend te werken. U hebt een afgeronde HBO- opleiding en hebt aantoonbare ervaring met roostering, planning en planning software, bij voorkeur met GP-Untis/Xedule, in een complexe omgeving. U bent accuraat, communicatief zeer vaardig, proactief en een verbinder. Ook onder tijdsdruk behoudt u rust en overzicht. U bent creatief in het omzetten van complexe informatie in effectieve processen en roosterscenario’s. U hebt gevoel voor de formele en informele lijnen binnen de organisatie en kunt hierin meebewegen. U bent in staat te reflecteren op uw werkzaamheden en daarin verbeteringen aan te brengen.

Wat bieden wij u?
De aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar. Verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden. U wordt benoemd in de functie van medewerker planning en roostering niveau 2. Het bruto maandsalaris bedraagt  maximaal € 3.307,20 (schaal 8 cao-hbo) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, opleidingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u op dinsdag 11 december 2018 tussen 10.00 uur en 11.00 uur en op woensdag 12 december 2018 tussen 09.00 uur en 10.00 uur contact opnemen met Mw. D. Vis (Teamleider) M (06) 256 40 458.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zichzelf in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 24 december 2018 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw Vis. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met HANatWork T (026) 369 1671.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 07 januari 2019. Een eventueel vervolggesprek plannen we in week 3.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking. Het aanvraagformulier voor deze verklaring wordt verstrekt tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

 

Referentienummer:
SB
Regio:
Gelderland
Locatie:
Arnhem
Terug naar boven